Snart semester...


När vi bokade vår semestertripp i början av året kändes den ljusår bort. Nu är det bara någon vecka kvar och går tiden i detta tempo är vi snart i solen! Detta får mig att inse att jag måste vara och införskaffa mig en ny bikini. Det är lite blandat hur det känns så här efter att ha burit och ammat tre barn. Jag är mycket stoltare över min kropp idag än vad jag var innan, men den ser ju inte riktigt likadan ut längre. Även om det handlar om något kilo som skiljer på vågen så har ju huden fått sig några omgångar och man kan nästan vika ner rattarna i kuporna, men när de väl är där är de rätt schysta ändå! Så det gäller att hitta en schyst överdel, men det brukar inte vara särskilt schyst pris på dem så det är bara att ta med sig makens plånbok om man ska hitta sig något OK. Jag menar, det är ju ändå han som ska tycka att man är den läckraste bruden på beachen! Det är tur att vi känner varandra så väl, och vet att vi båda kommer att välja den andra igen och igen om vi hamnade i en valsituation. Även om det handlar om att välja någon av alla snygga brunbrända på beachen så vet jag att jag är snyggast för honom, utan silikon och med inrullade rattar! Men för min egen del så känner jag att det behövs en ny bikini. Det är lite kärt besvär ändå eftersom jag införskaffade de senaste när midi var 6 månader och jag ännu ammade. Nu är det glipor både i trosorna och i bh:n så jag måste hitta något mindre!

Vi åker iväg i början av maj. Nu när man tittar ut från husfönstren så känner man hopp med varje litet takdropp. Jag brukar försöka dokumentera våren och vårtecken varje år. Det kanske låter lite överambitiöst, men det handlar kanske mest om att jag dokumenterar mina barns framfart och nu med digitalkameran så kan man ju passa på att fota lite annat också! Den 10 maj såg det ut så här i rabatten på Sst för något år sedan..

Det ger verkligen hopp om sommaren! I år har jag provat att så tulpanlökar i urnor som jag ställt in i friggeboden över vintern. Det ska bli spännande att se hur det blir av dem, det börjar ju vara tid att leta fram dem från sina gömmor! Annars planterar jag inte särskilt mycket. Jag tycker att trädgårdar kan vara jättefina, och skulle gärna ha en sådan fin trädgård, men det är inte så praktiskt med rabatter och buskar överallt när man har tre huliganer som leker överallt med sina cyklar, traktorer, grävskopor.....Sedan lär väl fotbollarna komma. Men när alla är stora och utflugna, då ska jag ha en sådan trädgård som man ser i dessa dokumentärer från England. Och är det så att den globala uppvärmningen fortsätter i samma takt lär det väl vara lagom varmt då så man kan odla allt möjligt fint även här uppe i norr! 

Ha det gott där ute! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0