Legobygge pågår...pågår...pågår...

..en helt underbar julafton var det igår! Unghunden påbörjade julklapps öppningen redan på natten så vi fick tassa upp och lägga alla paket på bordet tills vi vaknade...En boll klarade sig, en film blev förstörd. Så kan det gå..När jag kom upp så stod han med ett ben i munnen och viftade på svansen...man kan ju inte bli arg på någon som är så himla söt! Granen kläddes gemensamt..MYSIGT! Sedan kom familjen L frn Bäst och åt julgröt med oss. Tack för trevligt sällskap och glöggen..och det superfina kortet! M, du är så himla duktig på att scrappa!
Basketbollen som Midi fick har mini kastat in i granen så pumlorna har flugit över golvet..vissa var tydligast inte av plast :)
Klapparna har varit lyckade...om än kanske aningens för många. Det är ju det när det är så många som vill ge fina paket till våra ungar. De fick två lego starwarsskepp, en stad, ett skepp och en borg, nintendo DS, spel, kläder, böcker, pennor, biobiljetter, inträde till Leos, handdukar, duschcremer, bilar, bilbana, igle piggle...
Pappa fick en filt från metall och en mössa & halsduk från jobbet, alldeles för mycket av svärisarna... Mamma fick te av fina Elena som kom och hälsade på och presentkort på Intersport från jobbet, en fin vinterjacka av mamsen...
...
Nu är det bara att bygga ihop star wars skeppen...Måste bara ladda lite först...
Njut av helgen allesammen! Jag ska göra det..och njuta av denna vackra blomma som makens morbror och moster skickat via interflora!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0