Regn hos mig....

jag var så lycklig igår när jag cyklade hem från jobbet och kände snöflingorna falla mot ansiktet. Det var som att man skrattade hela vägen från stan till Hertsöbadhus! Hi hi ljust och fint....och vad händer. REGN...svart, mörkt och blött ÄCKLIGT....Vilken tur att man kan förgylla dagen med lite lyx iform av superdupergod mat från dagis som man får med sig hem när man hämtar barnen!

Mycket märkligt är det med en sak...När man själv känner att idag är det ledig dag, vi kan sova länge. Vad händer? Ungarna vaknar före fn och kan inte tänka sig att dra en liten vilning för att mamma är lite trött. Idag när mamma har grymt bråttom för att hinna till jobbet. Nä, då vill man sova, man är jättetrött och har inte alls någon som helst lust att frakta sig upp ur sängen. Man somnar om med kläderna på på soffan. Detta händer aldrig på en helg. Aldrig när det är mamma som ska kliva upp. Märkligt...
I morgon ska vi väg ett gäng brudar och ha en trevlig brudkväll. Ska prova viner och choklad..äta gott och sova länge..och prata prata prata! Ser fram emot och längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0