Ljuvliga söndag....

..tänk att det redan är söndag?? Det känns som om dagarna har rusat iväg och jag har inte hunnit använda datorn på flera dagar! Det är väl ioch för sig ett jättegott tecken, vilket innebär att jag hunnit och kunnat göra annat! Idag har jag varit och ridit islandshästar . Fy attsingens vad roligt det var! Måste verkligen ta mig dit ut och rida lite nu och då! Det var verkligen helt underbart! Vädret var toppen, solsken och så alla höstens färger. Vattnet helt underbart blått och träden så sprakande av färger. Olala!
I helgen har bonusarna varit hos oss. Vi har sett lite film på lördag och ätit gott. Idag har jag hunnit med massor...tvättat kläder och rensat lite, fixat middag och varit iväg på egen sväng i några timmar. En riktigt bra dag! På förmiddagen hann jag dessutom socialisera med fam L från Bäst och bjuda dem på lunch som tack för att pappa L tog med sig midi på knyttet. Nästa söndag är det avslutning på ormberget. Det ska blir så mysigt!
Nä, nu hägrar soffan för mer filmmys med ett sällskap som man alt för sällan har..MAKEN! Kram alla!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Åh, va härligt det låter med Islandshäst ritt! Nu är det ju verkligen en underbar tid att ta sig ut i skogen på ritt! Måste oxå försöka ta mig iväg på något sånt å samla lite behövlig energi inför vintern! Ja jag har velat med overallerna fram & tillbaka men har bara hört gott om didriksson. Reimas är ju annars bra, i af på mindre barn då de är mjuka och rörliga men som sagt så kostar de ju nästan dubbelt så mycket och jag tyckte inte alls om färgerna på deras overaller heller! Så didriksson får det bli! Ha de bra! Kram

2009-09-28 @ 08:22:43
URL: http://byabetrakteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0