Snöig söndag...

Har fått två mysmorgnar med mina fina skatter då pappan i familjen jobbar helg. Känns som värsta lyxen nu när storkillarna kan smyga upp och slå på TV:n själv och mysa ner i soffan med morgonbolibompa. Själv får man ligga kvar i sängen tills mini behagar kliva upp och han sover mer än gärna till kl 8 så man känner sig riktigt bortskämd!
Igår hade vi en härligt ösig dag i barnens tecken...det var en 7 barn i snitt som härjade runt här på tomten och i huset...så trötta men nöjda somnade de flesta under 12 ovaggade i sina sängar!
Igår såg jag en så märklig film...det skulle vara en komedi..och nog var den lite småkul, men så märklig. Jag hade inte fattat att det var en engelsk film..och jag har grymt svårt för engelska filmer..även för engelska deckare så det var ett riktigt bottennapp...
...
Idag blir det att koka "tomtegröt" till lunch och sedan försöka få med ungarna ut en liten stund. Sedan ska vi bege oss mot viken till fam B och ha det trevligt och som vanligt äta riktigt god middag! Det är så länge sedan vi sågs...mitt nyårsöfte till trots. Men i veckan har jag ändå hunnit socialisera med både fina moster I, H:s mamma M, Kusin B, Mamman och Leijonungarna, fina E som såg film med mig igår och så blir det fam B idag..så en så dålig vecka är det inte ändå! När man mäter aktiviteten! Det är det bästa med smarta mål, att de ska vara mätbara!
...
Ha det gott alla fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0