Årskrönika 2010

Hur fort går tiden egentligen? Vad gjorde jag med mina 365 dagar som jag fick i present 2010?
Ja..
Januari:
Året började uppe i stugan....Sen var det kalas för fina midi och mini som fyllde 2 och 4 år detta år. Farbror T som jag var god man för lämnade jordelivet...Vi åt årets första
Vi rensade i röran hemma, gjorde insättning på blodbanken, körde mycket aquapass och spelade super mario på wii:t
Februari:
Gick jag hårt ut med SMARTA-mål...Det var alla hjärtans dag då både brodern, svägerskan och bonussonen fyller år...Vi hejade på Charlotte Kalla på OS, grät när Anja P tog sitt bragdbrons och kämpade på på arbetet så tårarna brände bakom ögonlocken....
Mars:Hade hiskeligt ont i min inflammerade axel, firade fantastiska kvinnor på internationella-kvinnodagen..Fyllde 31 år..Maxi tappade en tand och lyckan var total när tandfen anlände till huset! Det blev pulka och korvgrillning..Jag var på två jobbintervjuer...vi var uppe i stugan och njöt av livet tillsammans med vännerna V och N.
April:Skön påsk i stugan, mycket skoter och lite pimpling..många grillade korvar!
Barnen var hos mommo och vad gör mamman, jo jobbar extra på gruppis! Cyklarna plockades fram från vintervilan och vinterkläder tvättades undan. Maxi gick på simskola och jag var hos fina moster I och rensade..fasen vännen vad vi slängde! Och skrattade för den delen! Började jobba i inlandet. Det var starten för framgången i arbetet! Det blev flera barnkalas och umgänge med goda vänner och en trevlig tjejfest på det!
Maj: Åkte vi till Turkiet med svärisarna och fick svägerskan från Tyskland som bonus! Fixande i trädgården med både krattning och planteringar. Träffade en chef som fick mig att fundera över hur vi kvinnor glömmer bort att stötta varandra och därigenom stärka glastaket och patriarkatet. Vi sålde iväg bebissaker på blocket. Kändes så definitivt på något sätt. Firades på morsdag med gåva till rödakorset och jobbade lite mer på gruppis! Maxi fyllde 6 år och fick en ny cool cykel i present.
Juni: Sökte jag en utbildning som jag inte kom in på...Kramade vännen som precis blivit singel, men som faktiskt träffade mannen med stort M under sommaren/hösten....Var på bio och såg Robin Hood med finaste maken som fyllde år. Saknade pappa som skulle ha fyllt 60 år. Honom saknar jag iofs alltid. Det var skolavslutning och då fick jag återigen böla lite. Säg vem som kan sjunga den blomstertid nu kommer utan att fälla en tår? Fler tårar när kronprinsessan fick sin prins Daniel...Lagom bakis fick jag titta på det efter en trevlig fest med fina vänner! Midsommar firades i stugan, med trevligt sällskap och Äntligen tömdes vintetran som lagrats från 30 års festen. Det om något är alkoholmissbruk! ;)
Juli: Bilade vi igenom sverige och besökte fina vännerna i Göteborg! Så härligt och kul hade vi det där! Liseberg och universeum mm besöktes. Midi skrämde livet av oss när han försvann i funpark. Jag fick flera nya klienter att coacha och det fortsatte flyta på bra! Jobbade lite på gruppis också!
Augusti: Flyttade bonustjejen in till oss och vi blev ofrivilliga pubbeföräldrar. Puh vilken pärs! Det var tjuvrökning och rymningar, poliseskort...öl och cigarettstölder, snattning på stan..hur mycket som helst...Puh...Men även ett trevligt Luleåkalas, Kivijärvilopp och firning av yllebröllopsdag.
September:Var på bio med bonus och såg I rymden finns inga känslor, intensivt på arbetet, intensivt hemma med bonus, det var val och åter en förlust för de rödgröna, det var massor av aqua och så förlorade fina A-K kampen mot cancern...
Oktober: Då besökte jag Lycksele med fina L och föreläste om livspussel, det blev lite barngympa och så blev jag påmind om min skötbordsincident som hände hösten 2008. Ärret är kvar. Klassas dock inte som ett vanprydande ärr. Om den skulle sitta på försäkringshandläggaren så antar jag att det skulle vara vanprydande som bara den. Nu sitter det i mitt plyte...inte lika vanprydande...
Jag började ordna med julklapparna innan oktober var slut! Snacka om organiserad! Mycket socialiserande, både med släkt och med vänner. Höstmörker gillas!
November:Konstaterade jag att jag var en curlingkompis, kämpade med mer julförberedelser med både glögg och julkort..vi firade farsdag och tände första ljusen i adventstaken!
December: Mycket tågåkande, bilincidenter, mitt livs första fortkörning bla och så en underbar jul och nyår med fina vännerna från Göteborg! Mycket god mat! Nöjda barn om än J måste ha svalt onödigt mycket vatten på paradisbadet för han kräktes hela nyårsafton. Jag hoppade på en bloggutmaning och fick tänka på mycket som jag inte funderat på på ett tag...Jag blev även erbjuden ett drömjobb, och tackade nej. Kan ännu vara ledsen för att jag gjorde det. Så är det ibland. Att man får säga något annat än vad hjärtat säger. Men det var nog meningen det med!
Summa sumarum ett bra år! Många bra dagar, men fina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0