Lite humbojumbo som ändå kan ha något att säga eller... ;)

Var in på fina Spaggls blogg och hittade en länk...man får ju dra lite på mungiporna....och ni som känner mig kan ju avgöra om det är sant eller inte!

Livsväg 5, den ideala coachen:
Femmor är människor som älskar förändringar. De är beredda att kasta sig in i nya saker och gör det med stor entusiasm. Att ha förutfattade meningar om andra försöker de undvika, istället försöker de se det positiva i alla de möter.

Har du livstalet 5 så har du ett stort behov av att känna dig fri. Du har en mångsidighet som de flesta saknar och tar för det mesta livet med en klackspark. Ditt goda humör och snabbtänkta intellekt motiverar ofta andra människor och detta medverkar till att du många gånger står i centrum när du träffar dina vänner. Du avskyr bråk och gräl och för att lösa en konflikt föredrar du att diskutera. Dessutom utstrålar du en sexuell dragningskraft.

Brist på tålamod kan ligga dig till last och om du inte känner dig tillfreds med dig själv kan du lättare än andra börja missbruka sex och droger. De flesta med livstal 5 brukar hamna i denna riskzon någon gång i sitt liv men de som är medvetna om sina begränsningar klarar av att hålla det under kontroll.
Siffran Sju:
Du som har vokaltal sju har ofta svårt att finna dig tillrätta i yrkeslivet. Detta beror inte alls på att du inte skulle klara av det du förutsätter dig att göra utan istället för att du har svårt att ta order och gillar faktiskt inte alls att någon säger till dig vad du skall göra. På grund av detta lämpar sig fria arbeten bäst för dig och allra helst skall det vara ett arbete där det inte är så stressigt, du gillar nämligen att vrida och vända på saker en bra stund innan du tar dig an dem.

Din analyserande personlighet gör dig lämplig i akademiska yrken där du kan gå mycket långt. Många med vokaltal sju är också naturälskare och bosätter sig därför gärna på platser där det finns möjlighet att njuta av naturen på nära håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0