Tingelingelinge tåget går….

…norrut igen. Idag är slutdestinationen Kiruna där jag ska vara med ett fantastiskt gruvgäng igen! Denna vecka är en riktig ”jojjovecka” där det blivit färder norr och söder om vartannat  i ett helt ologiskt mönster. Så idag norrut, i morgon hem till Luleå, på torsdag till Umeå och på fredag till Kiruna t o r….sen hemma över helgen.

Igår skulle min älskade faffa ha fyllt 86 år. Tänk vad fort tiden gått..det är redan 7 år sedan han lämnade oss. I år kunde han ha fått den bästa födelsedagspresenten ever då kusin J:s bebis var beräknad till just faffas födelsedag. Nu valde den lilla fantastiska skatten att komma ut dagen innan. Jag tycker att det är en klok liten tjej som kommit och gjort familjen större. Klart man ska ha en egen födelsedag!

I helgen var det tjejmil i Stockholm. Så roligt vi haft! Å så tacksam man kan vara över att änglar finns och att hon jobbade på SAS den dagen då flyget hem var försenat med en dryg timme! Hennes kollega skulle ha 1300 per person för att låta oss åka med ett tidigare plan som också det var försenat. När han gick på fika gick vi och dubbelkollade om det skulle eventuellt finnas en tillstymmelse till möjlighet. Å så var det ängeln som var där. Som nog såg paniken i blicken på två småbarnsmorsor med hemlängtan och panik över att komma hem mitt i natten när arbetsdagen börjar ovanligt tidigt dagen efter. –Givetvis ska vi fixa det här, klart att ni ska med planet! Åhopp….så fick vi nya boardingpass och kunde gå genom säkerhetskontrollen och raka spåret ombord på planet som tog oss hem! Halleluja! Mannen som satt brevid oss på planet upp måste ha tänkt att vi var galna! Vi var så speedade och euforiska över vår tidsvinst!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0