Fler bloggar att följa!

Nu har pyssliga mamman på Bäst börjat blogga! Följ fina familjen L och deras pyssel och planer! Det ska jag göra!

Snart är det dags att jobba som vanligt igen..

fasicken vad tiden går fort. Det säger bara slurp så är sommaren förbi..så blir det höst och hoppsan..då var det redan jul! Herreminjeee..kan man inte bromsa tiden lite ibland?

Idag är det jobb för hela slanten. Först en massa coaching på Y och sedan ska jag till Gruppis och jobba ett kort pass....Skojade med mamma att när man har sådana spenderbyxor som jag haft de senaste veckorna så är det bäst att det rullar in pengar så det står härliga till ;).

Har fått min fantastiska robotdammsugare igår! Den är underbar! Igår dammsög den grabbarnas rum medan de låg och sussade i sängarna! När jag gick ut och plockade ihop på tomten dammsög den hallen...I morse har den dammsugit hela källarplanet medan jag åt frukost och fixade med killarna! Mer robotdammsugare till folket helt enkelt!

Ska vara och fixa en biljett till Pite dansar och ler som jag tänker besöka i morgon! Måste bara lyssna på bästa Lars Winnerbäck i sommar! Han är så himla grym! Har lyssnat, lyssnat och sjungit högt....till och med barnen vill höra låten med spilld mjölk... 

Ev åker min övriga familj mot tornedalen..då ska jag och finaste doggarna mysa och promma..och så ska jag försöka ta mig på fest hos fina Hx2!

Tillbaka i stan och verkligheten kallar...

Hemma igen efter en underbar vecka i Göteborg hos goda vännerna. Så kul har hela familjen haft det. Så skönt att få perspektiv på sitt eget liv, hem och hemstad....Tack fina familjen L för toppendagar i ert hem!
...
Familjen i Göteborg hade en sådan fantastisk robotdammsugare...så idag har jag apat efter och beställt en likadan...så skönt att någon annan dammsuger medan jag gör annat! Det är vardagslyx som jag beslutat mig för att unna mig! Jag som verkligen hatar att dammsuga..men avskyr smuts! En sådan ekvation har tidigare varit omöjlig...lite lycka kan man tydligast köpa för pengar!
  • Vi startade bilresan på lördag och körde till Sundsvall där vi tog in på scandic...så gott med hotellfrukost...sedan styrde vi raka vägen till Göteborg! Gott med grillat och ett glas rött efter en hel dag i bilen!
  • På måndag var det aningens mulet så då passade vi på att besöka Universeum eftersom Maxi väldigt gärna ville se stingrockor....Riktigt trevligt var det att se alla fina fiskar, bin, apor..fåglar..och att titta i konstiga speglar mm. Kvällen bjöd på ett dopp i den lilla sjön nära familjen L.
  • Tisdag...då badade vi, busade på gräsmattan...hängde i krokarna kring huset med barnen. En lugn och skön dag!
  • Onsdag begav vi oss till funcity där vi tillbringade hela dagen med att bada, åka karuseller och titta på djur...Midi råkade gå vilse...det är en pärs att inte veta var ens barn är på ett sådant ställe...fy attans..nog var pulsen gode uppe i många hundra slag i minuten innan han var tillbaka. Både vuxna och barn var lite skärrade efter den spänningen. På kvällen skyndade sig vi mammor till Allunda och ett shoppingcenter där det blev en del shoppat på rean. Så mycket fint och så billigt. Gillas!
  • Torsdag gick i tivolits tecken med besök på Liseberg! Så roligt var det! Åkte Balder bla..så kul att få lite adrenalinkickar....synd bara att man inte kunde få en heldag där utan barn...så att mamman hade hunnit åka allt jag hade velat åka!
  • Fredag blev det lunch hos svägerskan med familj. Deras Thailändska au-pair lagade god thaimat! Mycket trevligt och gott innan kosan styrdes norrut igen. Vi stannade på IKEA i Örebro och käkade middag och shoppade lite..sen en snabbis in på Toys´rús för att grabbarna skulle få sina semesterpresenter. Storebrorsorna köpte, inte otippat, star wars lego..Lillebror köpte Mack, Fillmore & Schassen från filmen Cars. Så nöjd kille...från Örebro till Sundvall lekte han med dessa och sa inte ett smack!
  • Efter en natt på Scandic City i Sundsvall gick resan hem...så skönt att anlända till egen härd..så underbart att hämta hem storhunden från grannarna som myst med honom under tiden vi varit borta....
Nu känns det skönt att ha packat upp allt, tvättat och att ha sovit en natt i egen säng. Har redan hunnit vara på picknick med familjen L från Bäst och på barnkalas hos journalisten & hockeypappan...
...
Efter inhandling av mat, matlagning, diskning och nattning av mina fina skatter så funderar jag på att krypa ner i min soffa och se en film...i morgon börjar arbetet igen...Kram alla semesterfirare!

sommarlat på bloggen..

det känns som att man vimsar omkring och gör olika saker hela tiden..och när man sätter ner sin bak så vill man helst inte tänka alls!
..
Har haft så sköna dagar i tornedalen och på marknaden på både dagen och kvällen. Tack alla fina vänner för alla skratt! Man lever länge på minnen som de och de är typiskt bra att ta fram och fnissa åt en kall och mörk november kväll!
...
Denna vecka har gått i arbetets tecken och jag har jobbat mest varje dag. Imorgon hade jag tänkt vara väldigt ledig och väldigt lat..men mest troligt måste jag cykla in till jobbet och ringa lite ändå. Typiskt. Men sen blir det verkligen semester med familjen! En vecka till fina vännerna utanför Göteborg! Längtar och väntar!

Sommar, barn, djur....Life's good!

Har hunnit jobba en stund idag och sedan cyklade jag hem i ett mindre trevligt väder. Medan jag fick i mig lunchen sprack himlen upp och då bestämde vi oss för att cykla till fina hertsö miljögård där vi fikade mumsiga muffins som bästa mamman på bäst fixat. Den platsen är verkligen en av Luleås pärlor! Djuren och miljön är helt underbar!
....
Sällskapet gick heller inte av för hackor och som man är så hade jag fixat sommarpresenter till de tre brudarna i familjen på Bäst. Nya fina bikinis när vi ska på Aronsbadet. Så kul för en killmorsa att få köpa lite tjejgrejer ibland. Kan hända att det slunkit ner en och annan klänning till kusinens finaste lilla M som jag hoppas få träffa på fredag. Ibland brukar maken fråga om det inte är så att jag önskar mig en dotter. Men nä, det gör jag inte. Jag är så stolt och nöjd över mina tre killar. Jag har så fina tösabitar runt om mig..så när jag blir sugen på att shoppa något tjejigt så slår jag till direkt! Jag vet ju (av personlig erfarenhet) att det inte är så länge som dessa döttrar vill ha något som en tant valt...så jag njuter här och nu av att kunna köpa saker som uppskattas!
...
Annars har jag mest påtat i mina blommor här på tomten. Busat med ungarna och lagat mat. Håller på att samla mig mentalt för att gå ner i källaren och köra ett rensrejs i tvättstugan...men det krävs motivation för det. Ni som brukar slinka förbi här på sst vet hur vår tvättstuga kan se ut ibland och nu är den yyyberfull av ren tvätt....Jag ska bara..;)
Men i morgon åker jag och barnen norrut och sedan stannar killarna där nästa vecka så jag måste se till att det finns kläder med till dem så..bara att bita i det suraste äpplet helt enkelt.
..
Så, ett två tre...på det fjärde..osv!

Hemma i stan o jobba sig lite..

Har tillbringat några lata dagar med barnen i stugan. Så skönt! Nu jobba lite och sedan återvända till stugan för fler lata dagar. Välbehövligt för en sliten mamma. Välbehövligt för mina fina barn och hundar!
...
Bästa syrran är i stan och har agerat barnvakt idag. Med bravur! Jag är så stolt över min duktiga och kloka lillasyster!

RSS 2.0