Hemfärdsdag!

Känner hur rännandet sliter mig i bitar. Hur jag blir galen och slut av hemlängtan starkare och starkare för varje gång.
Jag har fina vänner att hänga med på kvällarna. Jag har snarklådor att låna för att slippa hotell. Men jag vill HEM!
Å idag är det en bra dag, idag får jag åka hem!


Snö...

Helt galet!!!! Stora snöflingor och vi snackar september!!! Vi snackar kanotpaddling förra veckan (i solsken!!!).


Intensiv-Javisst!

Ibland tänker jag att jag ska ta det lugnt. Bara vara. Vad skönt det låter. Sen råkar det vara så att jag glömt att något av barnen har ett kalas att gå på, att jag ska på trevlig fest, att vi har fina nattgäster, att det är höst och trädgården behöver tas hand om, att jag har ett dyrt träningskort som gör att jag bara måste träna för att inte slösa pengar......Förstå ekvationen. Jag är ju för tusan helt dement vissa dagar i livet!!!


Men jag är trött och lycklig! Jag har den finaste utökade familjen och de härligaste vännerna! Att trött traska på fest är att fylla på skrattmagasinet så det sprider en skön känsla i kroppen! Att sen hoppa i badtunnan med bonus på natten och surra en stund är en skatt! Sen kan man väl hålla sig för skratt när man precis håller på att somna när en liten fin midi kommer ner och knör in sig mellan mig och maken bara för att hans säng inte är skön.
...
Taikons, det är vi det. När bonus N är här så snarkas det i alla rum förutom kök och toaletterna i huset. Då sover bonus N i relaxen. Så det gäller att komma ihåg det när man behöver duscha! I morgon kommer vår faffa. Då tar han den platsen och duschproblematiken fortsätter! Det är härligt med fullt hus. Om det innebär tom kyl och full tvättkorg!
..
Ha det gott alla fina o kloka!
 

Jaaaaaa!

Hurra idag får jag åka hem! Att få sova i egen säng är absolut underskattat. Jag är glad över att jag fick låna en säng hos bästa sortens kusinfru så jag slapp de där hemska hotellsängarna. Å så fick jag fint sällskap även om jag inte haft så många minuter kvar efter mitt jobb!
I morgon är det jobb direkt på morgonen. Sen tänkte jag försöka vara ledig från jobbet på em och plugga. Vi får se hur det går. Det blir nog bra det med. Lita på processen L, lita på processen! :)

 
 

Att skapa tillstånd...

..är något jag är tacksam över att jag lärt mig genom mitt oftast underbara jobb. Att bestämma sig för hur jag vill att en dag ska vara för mig. I morse vaknade jag i ett regntungt Kiruna. När jag började gå mot jobbet så startade ösregnet. På med musik. in med energi. Bestämmer mig för att ha en underbar dag på jobbet. Efter lunch tittar solen fram! Kvällen tillbringas i en kanot på torneälv! Helt undebart! Jag har glömt hur skönt det är att paddla i solskenet i den krispiga höstluften. Borde göra det lite oftare! Ibland är mitt jobb världens bästa!
...
Annars försöker jag få ihop det där med jobb, plugg och familj. Behöver lösa det i ytterligare 2 veckor. Sen lugnar det ned sig lite på min för tillfället intensiva jobbfront. Då ska jag försöka vara tjänstledig för studier halvtid och jobba halvtid. Vi får se hur det går. Jag ska i allafall prova. Jag är ju bara människa!
..
I måndags var jag in till stan och klippte mig. När jag väntade på bussen kom en kvinna till busshållplatsen med trasiga kläder, trasiga sandaler och trasiga strumpor i sandalerna. Jag stod där och tänkte att jag ville ge henne mina strumpor som jag hade på mig. Aningens sunkiga efter att jag använt dem under dagen, men absolut fräschare än de hon hade på sig. Hade affärerna varit öppna hade jag sprungit in på Lindex och köpt strumpor. Jag vet att det är svårt att veta vad man kan göra för att hjälpa. Men i mitt hjärta gör det ont. Riktigt ont. Det är som att jag skäms över att ha det bra!
 
 
 

Regnig promenad

Så härlig luft när det regnar. Synd bara att jag blir så blöt under promenaden ;).
Tur att jag kan gå med blöta doggar till fina familjen på bäst och få en kopp kaffe! På bäst är de bäst på att veta vad jag behöver!
Kram alla fina o kloka!


RSS 2.0