Hösttrött är bara förnamnet...

Nu är jag verkligen hösttrött. Jag ser massor som ska göras, bör göras....men sedan händer ingenting. Det finns ingen pover att ta av för att få det genomfört. Det är bara att titta på bloggen. Jag som vill sammanfatta min dag så ofta som möjligt har inte ens varit in och kikat på bloggen, än mindre tänkt tanken att skriva något. Det har varit en intensiv vecka med jobb, skola, pass och socialisering. Sjuka barn och hundar....Endel funderar över varför vi skaffade en till hund när vi redan hade en. Jag måste säga att jag är så glad över min unghund. Han ställer krav på mig att gå ut och busa oavsett väder..man måste träna med honom och det gör att jag för några korta stunder varje dag glömmer allt annat och fokuserar på något så trivialt som "Gå fot" "sitt & stanna"......Och det är avkopplande....I morse när jag sprang med barnen till förskolan så hade jag mentala bilden av hur jag och hundarna mös i skogen framför mig och den halvtimmen som vi strosar i snåren är min mindfullness tid. Jag är så avslappnad och glad och full av liv just där och då! Jag får sortera mina tankar och komma till kloka beslut i en harmonisk miljö. Tyvärr så får det alltid sitt abrupta slut då jag är åter hemma med hundarna och snabbt som ögat ska vidare på nästa äventyr. Men det är något att backa till när det känns körigt!
Nu har jag varit på skolan och nu ska jag snart bege mig för att träffa min nya chef. Sedan bär det av hem igen och mot hertsön för Aquapass...sedan hem, bastu och säng.
I morgon ska jag och bästa maken ha relationstid. Vi ska åka till Ikea och finland och fixa en massa praktiska saker som behövs till vårt bygge. Det kan hända att vi får fönstret till hallen redan nästa vecka och det vore ju helt underbart!
Nä, nu vila 5 minuter och sedan ta tag i livet igen....Ha det gott alla fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0