Utan publicering..

..jag har legat på minus på energin. Sådär, minus flera hundra. Sådär gasat och gasat och gasat och sedan kommit på att tvärbromsa självmant och våga känna efter. Så  jag har massor av blogginlägg som aldrig publicerats. För att jag lärt mig att ibland behöver jag mest skriva utan att någon annan behöver ta del av det. Nu får jag läsa och radera och göra om!
Nu har jag landat och det känns så himla skönt. Att få sortera i sina tankar och vara lite före, lite i efterkälken men också en hel del här och nu!
I veckan ska jag utmana mig själv. Jag ska försöka kommunicera mera med öppna frågor, försöka fatta beslut och avsluta saker. Vara positiv och se det bästa i varje situation, ge mer feedback till människor i min omgivning, gå minst 20 minuter per dag, inte sitta för länge framför datorn, byta ut kaffe mot vatten och sprida min vision. Det är en utmaning fån chefstidningen från mitt fack. Vissa saker känns svårare än andra för mig. Vissa saker är lätta för det är redan så naturligt för mig. När det gäller att gå så vill jag få in det på min arbetsdag. Att jag hittar stunder och moment på jobbet som är gjorda för rörelse. För i min vardag ingår minst 60 minuters promenad om dan med doggarna.
Haka gärna på min utmaning! Vi utvärderar nästa söndag!
Kram alla kloka och fina!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0