så var det tisdag...

..å sovmorgon är aldrig fel! Har lämnat killarna på dagis och skickat mejl angående skolarbete till en person som ska hjälpa oss. Laddar för att åka och handla mat. Är verkligen inte ett dugg sugen på att handla men det är man ju aldrig, inte när det gäller mat iallafall. 
Våran faster har kommit från Tyskland igår och det är trevligt att träffas igen. Det är så sällan man ses så det är riktigt roligt när tillfälle ges. Visst hade vi velat träffas med roligare saker i antågande än begravningen av makens morföräldrar, men sådant är trots allt livet. 
I kväll ska vi vara och hälsa på Hasse hund och det ska bli så härligt att se honom igen. Fick fina bilder från kenneln igår och det var roligt att se vår snygging! Nu längtar vi efter valp mycket, men det ska bli skönt att vara ledig och lat en vecka i solen först! Har börjat kolla på vad som ska packas ned och vad som behövs fixas. Det är en del när man åker med barn, och även när man ska ha med sig sin bättre hälft. Eftersom han helst av allt har arbetsbyxorna på sig så är det alltid lika bökigt när vi ska någonstans för han har ju inte koll på några andra kläder än arbetskläder och MC kläder. Detta gör att det alltid blir panikshopping samma dag som något event ska ske eller resan är i antågande. Jag ska försöka få honom att packa i nästa vecka så jag hinner fixa det som fattas!
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0