Huvudet fullt...

...känner mig som en trotsig treåring när hela huvudet skriker JAG VILL INTE LÄRA MIG NÅGOT NYTT!!!
Å så är jag mitt uppe i tentatid och ska försöka lära mig nya saker. Eller egentligen inte nya, lite påminnelse om sånt jag kan...men jag vill inte! Inte nu! Nu vill jag vara ledig och lat!
..
Det som är kul i kråksången är att vi verkligen får det vi tittar efter! När jag känner mig trött, slut och lat, så får jag det av andra och ser texter som handlar om det. Min hjärna sorterar ut så jag får en självuppfyllande profetia såklart! Nu är det bara att härda ut. Att hålla i, hålla ut....Tänka som i Bo Kaspers låt
...
Hållbarhet. Att hålla hela livet. Att räcka till. Vara tillräcklig. Vara hel. Hela sig.....Det har jag tänkt på idag. Hur jag vill rusta mina barn, ungdomar...vuxna....Vad behöver vi träna på för att klara oss. Hur ska vi tanka oss, fylla på för att inte urlakas? Å för att inte fylla på så det blir överfullt och svämmar över??
...
Lite musik, det är ofta det som det krävs för mig. Eller en kopp kaffe och några kakor....en god vän..ett telefonsamtal eller en promenad. Några kalla öl i bastun och tankar om allt och inget. Jag är så himla tacksam över mina vänner, ni som klivit in i mitt liv! Ni som kan säga vad fan menar du nu? Hur tänker du, eller har du sett det i detta perspektivet? Jag älskar er! Ni tillför mig så många dimensioner och så mycket klokskap. Så många saker som jag skriver på min lista över saker som varit bra just idag. För det är just ni, som återkommer på den listan!

Ett bildspel om mig.....

Idag på jobbet så pratade jag om att presentera sig själv. Att kanske göra sitt CV som ett snabbt bildspel t ex. Hur skulle jag då välja att presentera mig? Ska jag visa bilder och spela musik? Ska jag filma något jag kan/gör? Hur fasen????
Tänk dig att du är en spelare i ett elit lag. Vilken låt ska spelas när du entrar arenan? Jag ställde frågan till mina arbetssökande och bad dem fundera på det. Vilken låt skulle jag spela måntro....
Den första jag kom att tänka på var denna:
Ängeln i rummet
Jag tycker att den är stark och trygg...Laleh är en skör kvinna med en otrolig kraft, styrka och energi! Då tyckte en av deltagarna att jag kanske skulle välja en låt av Tina Turner... Det kanske skulle vara lite häftigt att välja just denna låt, beroende på hur jag väljer att rikta den! 
Jag skulle nog också kunna tänka mig denna låt, med en fantastisk sångerska, Whitney H eller kanske allas vår Dolly! Eller någon härlig låt med Miss Li!
 
Min bakgrund skulle jag nog vilja presentera med denna... och kanske denna! Den här låten tycker jag kan presentera hur jag lärt mig av livet.... Hur jag tänker när det gäller mina ungar och min man...Min nyfikenhet för att kämpa för varenda unge....Ja...jag tror jag skulle kunna sitta och youtube:a hela natten.....
Vilka låtar skulle du vilja ha med ?
 
 

Fler bilder

Nu är tavlorna på plats och nu fattas två saker som jag behöver va till stan och hämta!


Ser slutet!

Jag och maken har bott i olika rum tillfälligt för att vi alla ska rymmas. Äntligen är vi i sovrummet som vi en gång byggde till oss i källaren! Nu har jag äntligen fått fingrarna ur och börjat inreda rummet så det inte bara känns som en transportsträcka till nästa dag!


Fatet work


Påskbilder!


Påsklov

Ett välbehövligt lov för både knopp och kropp! Fräknarna kikar fram efter timmar i solsken, nöjda barn efter skoterturer och fiskelycka! En underbar helg på en underbar plats!
Nu hemma i några dagar och plugga lite och hinna med några jag gör det sen-saker som ännu är ogjorda...


RSS 2.0