Vinter var tog du vägen?

jag bara undrar, var tog det vita rena glittrande fina vägen? Nu är det blött och geggigt och trist. FY! Har en så fin bild i min telefon från en morgonpromenad med hundarna. Solen lyser in mellan de snöglittrande grenarna vid vattnet..Det är en sådan skön stund att tänka tillbaka till när man har lite kaos i livet. Då kommer man ner i varv och slappnar av...skönt!
...
Idag har jag varit och träffat vännerna från förr. Vi träffas en gång om året och det är riktigt trevligt! Det är så kul att få vara med på olika resor och se vart de varit och är på väg! Tack C, V och T!
Tänk att jag har världens bästa vänner som ställer upp som barnvakt så mitt liv blir genomförbart! Jag vet inte vad jag skulle göra om inte ni fanns omkring mig. Ni är min skattefria förmögenhet! Jag måste ändå tänka att jag kanske är rätt bra ändå, för om jag inte vore bra så skulle jag inte passa in bland er fantastiska..och lika barn leka bäst eller ;)?
...
Jag är verkligen trött i mitt lilla huvud...kanske märks tydligt på mitt inlägg..nu blir det nog sängen så jag kan tänka bra i morgon! Kram alla!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Svara gärna på mitt senaste inlägg, vilken varmdricka är bäst? (:http://gracefulmemory.blogg.se/2009/november/draft-nov-16-2009.html#comment

2009-11-16 @ 22:03:14
URL: http://gracefulmemory.blogg.se/
Postat av: cornelia

usch jah, vintern här är också ganska borttöad. ändå har jag vinterkänsla i hela kroppen.

ha en fortsatt bra kväll:)

/kaya

2009-11-16 @ 22:14:27
URL: http://kayaroots.blogg.se/
Postat av: Anci

Ja, eller hur?! Det måste ju vara så att vi alla är så fantastiska eftersom vi får omge oss med alla dessa fantastiska människor! :)Kram! :)

2009-11-16 @ 22:22:01
URL: http://ancibloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0