Lallar lördag...

SNÖ! Tänk att det kan göra en så himla glad! Det blir så rent och snyggt och ljust! Hoppas att det kommer mer snö och att det blir kallt så det stannar på backen och så marken fryser till så man slipper alla grushögar som sprider ut sig i huset. Hoppas, hoppas!
...
Annars har det varit en intensiv vecka och en skön lördag! Idag har jag och bröderna bus varit och promenerat i skogen med hundarna. Sedan hem och värma på lite rester till lunch. Lilleman somnade och Darth Wader och Luke Skywalker lekte på för fullt här hemma...Då kom äntligen moster I förbi en snabb sväng och hon hade med sig finaste lilla brorsdottern! Å vad fin hon är! När mini vaknade så hoppade vi i bilen och åkte till gammelfaster som fyllde år igår. Hon hade bakat en sagolikt god "morotskakerulltårta"..måste ta receptet och lägga upp det på bloggen! Grabbarna kollade på olika star wars klipp på youtube och hade det mysigt. Det är härligt att ha sin faster i samma stad, liksom mostrar och kusiner. Jag önskar bara att man var bättre på att ta tillvara på tiden så man skulle se mer av varandra!
...
Hemma igen så har vi ätit lite fuskmat..fiskpinnar, ris, blomkål och dillfraische. Ibland är det helt underbart att ha sådant som går snabbt att värma på när man är ensam och är i farten. Kändes iallafall nyttigare än ungarnas favorithak MAX!
Nu sitter vi här i skenet av stearinljusen och väntar på att disneydags ska börja. Då ska vi ta fram våra tacochips och mysa ner i soffan! I natt ska man dra tillbaka klockan en timme. Maken som jobbar förmiddagshelg jublar, han får sova en hel timme längre...Själv är jag väl lagom lycklig. Mini har ingen aning om att man då ska sova en timme längre...så vi som i vanliga fall kliver upp före kl 6 lär ju i morgonbitti kliva upp strax före 5 då. Suck...men det är bara att gilla läget. Iofs så hinner vi ju göra massor av saker innan kl 10 då vi tänkte bege oss mot badhuset för massor av plask och bus! Om någon är sugen på att haka på så är det bara att dyka in på Hertsö badhus på förmiddagen i morgon söndag!
Kramar till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0