Summeringsdags...

Så har hela helgen varit och farit lika fort som den kom. Det har varit en toppenbra helg! Intensiv, men underbar! På lördag drog vi iväg till ormberget där vi grillade och busade med fam L från Bäst. Underbart väder och så himla mysigt...men givetvis skulle lilla fröken L lägga sig i en vattenpöl så vi fick bege oss rätt rappt därifrån. Men då var vi trötta och nöjda så det var helt ok. Sedan kom bror med fru och drack en kopp kaffe och pojkarna fick visa sin nyinköpta miniskoter för deras Bloblo. Familjen L från bäst kom och åt lasagne med oss och sedan mysbastade vi med ungarna...och de gick upp och kollade bolibompa med papporna och så hann vi basta vi mammor en stund innan papporna och storkillarna klev i bastun....När de begav sig kröp jag ner under den nya filten i soffan och såg Benjamin Button med bonusarna. Nog gjorde dagens alla bravader sig till känna och jag kan inte lova att jag var vaken hela filmen..men jag såg då början och slutet...en trevlig film!
...
Idag söndag så har jag sovit länge...skönt och välbehövligt! Sedan ut med doggarna i skogen och hem och steka plättar..det blev väl 100..som avnjöts med hemgjor sylt och vispgrädde. MUMS! Sedan tog jag med mig bonusen och midi och maxi till Leos lekland där vi mötte upp kusin J med ungar...de fick busa järnet innan vi for och plockade upp en madrass på Jysk och styrde kosan hemåt. Plockade upp maken, var och lämnade bonus och sedan ner till familjen B i viken. Där blev vi bjudna på god söndagsmiddag! Tusen tusen tack! Vi är rika med vänner som er! Synd att jag var tvungen att bryta upp och dra på pontus och köra pass.
...
Det är himla konstigt ändå att hur anti man än känner sig innan så behöver man bara se alla glada träningssugna och slå igång passet så är man på banan och ger järnet. Snacka om att gå in i en roll! Nu har jag lagt ungar och duschat..fixat med papper till ett godmanskap som jag har hand om och nu börjar jag känna att det är dags att stänga gluggarna. Kanske ta en sväng på spikmattan och sedan ligga där i sängen och bara LE! Det har varit en sådan underbar dag! Tack alla ni som gjorde så den fick guldkant!
...
I morgon är en annan dag och då blir det pass på Örnen och sedan lite fix på stan. Därefter skola och sedan får jag trevligt middagssällskap av delar av fam V från viken. Det blir nog en bra dag!
Kram alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0