Party party party...

jag är som inne i ett kalasflow..med två kalas förra helgen och sedan två kalas nu i helgen. Nästa helg håller jag tummarna för att det inte blir något kalas...man lär ju rulla fram innan jul annars!
Det är slitigt att vara småbarnsförälder och när de är sjuka så är det ännu slitigare. Men, samtidigt är jag glad och tacksam över att det är vanliga sjukdomar som går över av sig själv som de har ändå. Det har börjat vända med vattkopporna för mini och midi har haft tur i outuren eftersom han fick penicilin mot öroninflammationen så har hans koppir inte blivit särskilt stora och inte heller blivit inflammerade. Mini ser för hemsk ut, kan inte säga annat. Hans humör är som en berg och dalbana med flest dalar..och man är inte så mycket bättre själv efter att ha haft ett eller flera sjuka barn de senaste 5 veckorna. Men det blir nog bra vad det lider!
Annars är det rätt lugnt på sst. Svärföräldrarna är på besök och barndomskompis till maken är på ingång. Trevligt! Sedan får jag cykla iväg till kompis på 30 års fest och bara vara L. Och det är fasen välbehövlig lyx för en mamma i småbarnsträsket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0