Day 06 – Your day

Då jag latat mig nån dag eller två så är det bara att ösa in dessa inlägg för att komma i fas! Day6-your day skulle jag har skrivit igår fredag. Så, då gör jag väl det, skriver om fredag 17 december 2010!
...
Gick och lade mig vid 00.20 och läste en bok till 01.30. Vid 3 snåret kommer Midi ner i sängen och vill sova med mamma. Vid 4.30 kommer maken hem från jobbet. Har kompat några timmar. Vid kvart i fem vaknar jag av Midi som pratar i sömnen; Lindroths.se.....säger han. Undra om han har kakabstinens? Nya flarn finns tydligen i kakskåpet! 07.00 ringer väckarklockan och då är det bara att masa sig upp från sängen.
...
Ger mat åt mina doggar och hämtar in tidningen. Svarar på jobbmail och skriver ett låååångt mejl till en kund. Går ut med hundarna och lämnar labben hos kompisar. Hem och mysa med barnen som fått Super Mario Galaxy 2 spelet i kalendern. Lyckliga barn. Mamma med taskigt tålamod ska få igång spelet utan att ha tid för det egentligen. Dricker en kopp te och käkar en macka...läser NSD för att se gårdagens händelser i tryck.
...
10 kommer taxin och hämtar oss för att ta oss in till stationen. Kliver på tåget och får snabbt veta att vi kommer åka buss från Boden till Kiruna. Suck. Vi väntar på att bussen ska komma till Boden i 2 timmar. Bussresa till Kiruna. Med obligatorisk paus efter vägen för chaffisens skull. Stannar i Lansjärv där de håller på att starta upp verksamheten. Det går inte att betala med kort, det är slut dagens.....Som ett skämt!
...
Bästa H fixar strumpbyxor till mig och levererar till hotellet. Bästa M.T hämtar oss i Kiruna limmon och ser till att vi levereras till julshowen också. Julfesten med bästa kollegorna är trevlig. Maken fryser av trötthet så han skakar. Han skulle ju ha legat på hotellet och sovit medan jag jobbade. Han skulle inte sitta på en buss i flera timmar....Han ger upp och går till hotellet. Jag stannar kvar och dricker några öl och snackar med fina kollegor. Har hur trevligt som helst. Då tänder de lamporna i taket som en fin gest att nu ska alla dra...kl är 00.00 och vi beger oss till Empes för en nattfösar hampis. Gott...
...
En transportdag. Som följs av en transport dag....men vad tusan. Man hinner iallafall reflektera över livet dagar som dessa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0