Vardagslunk...

..kommer man så lätt in i. Å i samma gamla hjulspår. Nu har jag varit dålig på att upprätthålla nyårslöftet och kommit in i gamla lunken igen. Jobba, träna och sova. Lite socialisation. Bättring ska ske!
...
Har iofs varit och hälsat på mina fd arbetskompisar på dv igår. Trevligt! Alltid gott med fika! och idag tog jag en kaffe på Åhlens med fina E. Stolt över mig själv att kakmonstret L kunde nöja sig med bara kaffe! Tänkte faktiskt komma i bikinin lagom till semestern i turkiet i maj!
...
I helgen blir det stugan så då blir det socialisation med mina syrror som ska vara med oss och sedan hoppas jag få träffa andra trevliga personer i trakterna. Ska bli skönt att vara uppe en helg. Sedan kommer jag jobba där på måndag och tisdag så det ska också bli jättekul! Hoppas det resulterar i mer jobb där uppe så man kan förlänga helger i stugan med att jobba där!
...
Igår var jag på Afrodance. Det är så himla kul! Man blir glad och svettig av att träna det! Nu måste jag bara ta mig dit även efter att barngympan slutar..det får bli mitt projekt efter mars månad!
..
Nä nu kika sig i spegeln innan jag ska gå på mingel med alla företag som sitter i detta företagshotel. Ska bli kul och nyttigt! Kanske får man fler att fika med och luncha med efter ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0