För fyra år sedan...

kräktes jag som ett djur efter att Midi plockats ut ur min mage kl 19.02....Så liten..bara 46 cm och 2340 gram...Så fiiiiin! Å vad lycklig vi var när han anlänt och var OK! Å vad lyckliga vi är ännu...för det är en fantastiskt klok liten kille som vi förunnats! Han är så omtänksam och tacksam...En riktig charmör! Mamma och pappa älskar dig du finaste killen!
...
Vi har haft kalas för mini och midi. Massor av barn och föräldrar har varit här och fikat. Mycket trevligt! Fast nog var det skönt när alla gick hem och det blev tyst igen.....Fast det hade man ju inte tyckt om det inte varit fullt ös först! Tack alla som var här för trevligt sällskap och fina presenterna till Killarna! De är lyckliga över alla fina star wars prylar, cars prylar, kläder, spel och filmer! Tusen tusen tack! Nu är det inget kalas förrän i slutet på maj när maxi fyller 6 år. fatta 6 år till sommaren...till hösten börjar han skolan....Tiden går alldeles för fort!
...
I morgon börjar vardagen på riktigt. Två aquapass och flytt på jobbet...På onsdag är den också två aquapass...och på torsdag ett. 5 pass första veckan. Ja, man ska starta hårt..det nya livet inför sommaren 2010!
KRAM ALLA FINA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0