Måndag, en seg sådan..

men det gör ingenting för då har man ju om inte annat ett LÅÅÅÅNGT liv. Om alla dagar skulle gå lika snabbt som vissa så skulle man snart sitta på månen och titta ner på de sina...
Det har varit en skön helg med trevliga aktiviteter så som high school musical på fredag, rensning i röran på lördag och söndagen gick lite i socialiserandes tecken! Pulkaåkning och spaghetti och köttfärssås med goda vännerna. Kycklingrätt med familjen med fina moster I inräknad. Även grannkillen ville ha sig lite mat här, han hade kollat med sin pappa så det var ok ;)
...
När maken är på jobbet försöker vi äta sådant som han inte uppskattar så mycket så idag blev det fiskpinnar, i morgon blir det soppa och på onsdag lax och potatis....
...
Annars flyter livet på som vanligt. Inga större sensationer har vi här på sst. Ungarna växer och frodas. Jag är som jag är och maken mekar fortsättningsvis. Märks att hojsäsongen är på ingång. Nu har han dock varit så klok att han ska sluta meka på helgerna. Skönt säger jag!
...
På torsdag beger jag mig norrut mot mumindalen för att träffa en massa spännande företag! Samtidigt ska jag passa på att hälsa på mamma och låta ungarna vara lediga från dagis i några dagar. Det är jobbsamt att vara liten och behöva vara långa dagar på jobbet. Denna vecka blir det tre dagar och sedan ledigt fyra för ungarna. De är glada över det. Mommo är minst lika lycklig. Vilken tur att jag har världens bästa mamma och att ungarna fått en sådan "moffa" som gillar att vara med dem, även om det inte finns någon som helst biologi inblandat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0