Att ta hand om sig själv...

..jag brukar gå och klippa mig och ta massage på Lyxx. Det kanske kostar någon peng mer, men de ger verkligen skäl för namnet. Att sitta i en massagefotölj och börja frisseringen med skalpmassage och ryggmassage är inte fy skam för en heltidsarbetande 3-barnsmamma! Jag går även på massage där hos Ann. Ibland har jag tänkt att jag skulle kunna gå oftare om jag gick var det var billigare. Men nu har jag gått hos Ann i flera år...sen 2003 för att vara exakt och det tar tid att bygga upp ett sånt förtroende hos mig.
...
I Lyckopiller som går på Norrbotten 24 provade Lina N J på Rosenmetoden. Jag tror att jag ska prova på det! Det verkar vara en lämplig behandling för mammor i karriären..och för många andra också givetvis. Jag vet att beröring har en otrolig effekt i ett hälsoperspektiv och att vi måste ta oss tid att röra vid dem som vi tycker mycket om! Beröring, feedback och omtanke....
...
Det har gått lite si och så med min socialisering på senaste. Som tur är finns vänner som styr upp saker så jag kan dyka upp och stilla mitt dåliga samvete och frälsa min slitna själ med många skrattsalvor! Nu är det bara att styra upp livet igen. Sätta mig med kalendern och fundera..och hålla tummarna att jag är ute i nog god tid för att mina vänner inte är uppbokade.
...
Julkort måste jag fixa...ska man lyckas få alla tre huliganer på samma bild? Ska de ha tomtemundering, eller ska man ta en bild under Halloween? Då gillar de ju iaf att klä ut sig? Kom med tips! Det ska gå snabbt och bli hyfsat! Jag vet att debatten om dessa kort finns. Jag tillhör dock den gruppen som tycker om att ha bilder på mina kompisars barn...och när man får julkortet så kan man följa deras resa från rund och rultig bebbe till finnig pubbeunge. En härlig resa! Å roliga minnen att bläddra bland! Jag tycker också om att få scrappade julkort, julkort med känsla och handarbete! Å givetvis är helt vanliga julkort också kul..det är så sällan man får post så jag blir jätteglad över alla som tar sig tid att skriva och skicka kort till jul. Det gör mig glad! Så, om du får en bild på mina ungar till jul och tycker att det är jobbigt..berätta det för mig, så skickar jag ett annat julkort till dig..För om du får ett julkort av mig, se det som en kärlekshandling. Jag använder min tid till att tänka på dig och skicka en stor kram med posten..ett livstecken och en bild över det jag är mest nöjd med i livet just nu (mest troligt ALLTID, tur att de växer och förändras så bilden inte är likadan hela tiden, varje år). Om du är nöjd över din nya fina bil så kanske den kan pryda ditt julkort till mig!
..
Nej, åter till jobbet...lunchen är över...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0