Bloggtorka....

Det är inte bara utomhus som det är torka...även här på bloggen är det så. Det är som att orden inte kommer fast man tänker att man vill blogga!
...
En helg i socialiserandets tecken har passerat. Lördag åt jag lunch med fina L Luva....sen hem där makens barndomskompis N och fantastiska sambo S och fin liten L var på besök! Ni är så himla bra på att hälsa på och det är jag så glad och tacksam för! Sen bar det av mot fina kusin S där vi hade tjejkväll för fina kusin J som önskat sig det när hon fyllde år...det var både högt och lågt, allvar och bus! God mat och snygga brudar, mer kan man inte begära av en lördagkväll! Att få vara med vänner och släktingar och ha trevligt är en ynnest! Tack för det!
..
Då vi haft ett intensivt liv här hemma har jag klurat på definition vän...vem är egentligen en vän, vem är bekant och vem är "jobbuppdrag"? När vi gifte oss bjöd vi bara de som vi spontant skulle åka och dricka en kopp kaffe hos. De definierade vi som våra vänner då. Jag är glad och tacksam över att jag fortfarande skulle dricka en kopp kaffe hos de som var på bröllopet....sen har det tillkommit fler kaffeställen. Men skulle man nagelfara definitionen så är den inte så vattentät. Det är inte så enkelt. Och det är jobbigt när det inte är det. Kanske främst för maken som är grym på det han gör. Han får leva med att inte veta anledningen till varför personer kommer på besök. Är det hans sällskap eller kompetens som de är ute efter? Jag har sagt att de som har mitt telefonnummer och kan ringa mig är de sanna vännerna....eller de som kan ställa sig och tömma vår diskmaskin! Å jag är glad över att det är många som gör det! När nu detta blir känt kanske jag får lägga till uppgifter..som de som hänger tvätt, skurar ;) å snart kan jag ligga i hängmattan med en mojito! ;)
...
Ni hör ju att jag är lat och ledig..hur fan ska det gå att kliva upp på morgonen när sommaren är slut? Hur tusan ska man fixa det? Nåväl...att oroa sig för något är ju att önska sig något man inte vill ha!
Kram alla fina! Å glöm nu inte att anmäla er till Kiviloppet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0