Om man skulle skriva en rolig föreställning...

..har varit något vi skrattat åt i helgen. Helgen som tillbringats med två fantastiska kvinnor! Ja, faktiskt de kvinnor som är mest släkt med mig utanför min egen kärnfamilj! Så himla härligt och befriande att få vara sig själv tillsammans med människor som man älskar MASSOR! Å jag och J har känt varandra så länge man kan minnas. J har alltid funnits i mitt liv. Det är något att vara STOLT över. Å det är jag! Vi åkte ner till Umeå för att gå på en helt magisk konsert med Lars Winnerbäck. Vilken ord-konstnär!
...
Vi alla har våra egenheter. Var går gränsen för när man driver "för mycket" med sina egenheter? Vi har nog pratat om det mesta. Det ena mer naturligare än något annat. Men ändå, så himla svårt att klara av i vardagen. Efter att fina vännen A varit på en föreläsning och fått kännedom att man en gång i historien trodde att människan var enkönad (att männen hade könet på utsidan och kvinnan på insidan och att om kvinnan hoppade nog mycket så skulle könet komma ut till utsidan) så har det bjudit till många skratt, illustrationer och uppslag för en show i värsta Mia Skäringeranda. Vilken syn för gudarna! När man ska löneförhandla är det bara att studsa järnet så man har ett kön att dänga i bordet och VIPS...mer pengar på kontot varenda månad..osv....
...
När vi åkte ner till Umeå fick bilens ägarinna frågan om bilen var hel eftersom det verkade som att ratten var lös. Ja, en lös ratt kan nog ställa till problem. Men en ratt som är fast begränsar färdvägarna för en bil avsevärt. Ni kan ju själva se vilka tankar som når en när man funderar på en bil med en "fast" ratt!
...
Utan att behöva fortsätta såhär i all evinnerlighet så förstår ni att vi har tänkt tokiga tankar. Å skrattat massor! Jag har massor med fantastiska tankar att använda mig av när jag lyssnar till Uneståhls träningsprogram för humor och glädje! Om ni känner er lite deppiga såhär i höstmörkret så är mental träning något jag varmt rekommenderar! Hör av er till mig så får ni material! Nu behöver jag bara tänka på programmet för HUmor och glädje och så känner jag hur mungiporna åker norrut och hur det börjar bubbla glädje i kroppen...helt otroligt!
Nåväl....nu ska jag fnissa vidare! Stor kram alla fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0