Årskrönika...

2015 är ett minne blott och 2016 är här med allt det kan bli! 2015 var ett sånt skitår, så 2016 kan bara bli bättre :)
Vilka är mina största lärdomar och insikter från 2015?  Insikterna är att livet är skört. Att inte vänta på att göra det jag vill och önskar utan göra det här och nu. Att njuta av det som är just nu och skapa förutsättningar för att det ska blir så bra som möjligt.
Vilka drömmar och mål har jag uppnått det här året? Jag fick min kandidatexamen och genomled en uppsats tillsammans med bästa V. Utan V & A hade jag nog inte orkat hela vägen. Jag har köpt en häst. Helt otroligt. Det har tagit mig 20 år att förstå att det var en gammal ponny som jag saknade!
Vad var allra bäst med 2015? Att vi fick veta att vi skulle bli "mommo & moffa" och att jag påbörjade KBT-utbildningen. 
Vad var sämst? Sämst var att vi förlorade älskad unge..Att vår fina gamla hund inte orkade längre...och att mina nära förlorade en älskad pappa till cancern. 
Vad för roliga saker har jag gjort? Vi hade en underbar resa till Rhodos hela familjen
Vad har jag lärt mig/utvecklats inom? Å, jag har lärt mig sticka vantar och nya varianter på sockar. Jag har bytt jobb och lärt mig mängder!
Vad känner jag mig stolt över? Jag är grymt stolt över mina barn. Alla mina barn. 
Vad känner jag att jag vill släppa från det här året? Prestationsångesten som kommit av att jag känt mig mer än mätt på att plugga. Ser så fram emot 2016 och mycket mindre plugg än det varit det senaste året. 150% studier och heltidsjobb kan vara lite väl mycket..även för mig.
Vad är jag tacksam för med 2015? Att jag fått spendera det med människor som är värdefulla för mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0